måndag 14 december 2009

då har det varit utställning igen...

...denna helgen har vi tillbringat i Stockholm/Älvsjö. Det var dax för hunduställning. Vi åkte dit med en Wheaten terrier - Dingo och två ETT - Silly och Jillis.
Själva utställningen gick sådär...Dingo gick upp i championklass mot 6-7 andra snygga pojkar, fick en slät 1:a och slutade oplacerad. Småhundarna hade konkurrens (för en gång skull), det var hela 7 st anmälda. Båda fick 1a+ck, Jillis blev 2:a och Silly 3:a.
Här står världens bästa Silly och vaktar...
Dingo har det skönt i sin bur.

En tråkig sak som hände var att mammaAnnki hade glömt sin resväska hemma. Detta upptäcktes när Thomas ringde och frågade vad det var för något svart som stod kvar hemma... Allt löste sig ändå, hon fick låna lite av mig och ha lite skitigt eget på sig... men den bruden var välutrustad ändå...tandborste, rakhyvel och skohorn fanns med!!!????
Tack för denna gången!!!! Ser redan fram emot nästa utställning i Göteborg...

2 kommentarer:

Åstrands valpar sa...

Som vanligt var det jättekul att få träffa er en stund! Om du är ute och åker kom gärna förbi eller sov över, så får lillan busa med sin pappa. Jag märkte att hon kände igen honom denna gången och blev glad när de sågs. Jag åker inte till Gbg utan avvaktar tills majs utställningar. Har anmält mej till genetikkurs med Gun Werlemark och handling träning med Helen Hultén, ska bli kul. Går fortfarande runt och myser över att vi inte placerade oss sist. Kram från Karlstadgänget

Anonym sa...

Tack för grattis! Ja, skinkcupen är mysig - men det är "Stora Stockholm" också......
Kram Susanne