söndag 19 september 2010

då har snart denna helgen gått...

Jag, Dingo och Minus har befunnit oss i Vårgårda (Tånga Hed) på hundutställning. I lördags morse mötte vi upp med Annki & co. Regnet vräkte ner medans vi satte upp tältet, sen blev det bättre.
För att det inte skulle krocka med raserna ISCWheaten Terrier och English Toy Terrier i ringarna bad vi att få visa ETT sist, eftersom det bara var Annkis hundar anmälda.
Först ut var kusinSimson som gick och vann bästa valp 4-6 mån. GRATTIS!!!
Sen var det Minus tur....det gick inget vidare. Han ville varken stå eller gå, ändå blev han 2:a. Dommaren (Pirjo Hjelm) måste ha gillat honom ordentligt.
Annki visade PappaDingo som skötte sej utmärkt. Han vann championklassen, före alla topphundar.... Slutade som bästa hane och BIM, vi är mer än nöjda!!!!!
Men naturligtvis krockade BIS/BIM-finalen med toyarna.... Eftersom Annki var upptagen visade jag både Jillis och Stina. Stina blev BIR och Jillis BIM + champion. GRATTIS!!!
VILKEN DAG!!!! Vi skålade i vin o päronsoda....

Idag var det andra bullar. SWTK-väst hade sin inoff utställning, dommare var Christer Olander. Kan bara säja så här så förstår ni - han tyckte inte samma som dommaren igår....men en off utställning slår väl högre än en inoff...????!!!!!!!!!!!!

Har inte varit jätteflitig med kameran, men några bilder kommer nog senare.

1 kommentar:

Åstrands valpar sa...

Bra jobbat tjejer ! Ni är SÅ VÄLFÖRTJÄNTA ATT VINNA !!!!!! Kram